Aktuella tjänster

08-304010

Titel Projektledare
Lön Mycket bra villkor
Plats 1
Jobbinformation

:

Projektledare sökes

Var med på resan och var med där det händer!

Codback levererar projektledningstjänster, ofta för IT-orienterade projekt. Vi har lång erfarenhet av alla typer av projekt inom IT, produkt- och verksamhetsutveckling. Vi åtar oss gärna tekniskt komplexa projekt med flera leverantörer och intressenter.

Våra projektledare och andra konsulter är kostnadsmedvetna, engagerade, flexibla och ger alltid varje kund ett professionellt bemötande och snabba resultat. Vi arbetar i första hand med tredjepartsprodukter och vi har lång erfarenhet av IT-lösningar för olika typer av verksamhetsbehov.

Som projektledare hos Codback är du flexibel, bemöter kunder på ett professionellt sätt och utstrålar engagemang och ödmjukhet. Du kommer att leda mindre och större projekt som ofta bemannas av både kund och leverantörer.

Vi tror att du besitter följande egenskaper och erfarenheter;
- Minst 5-10 års erfarenhet som projektledare, gärna med några år som konsult
- Är noggrann, tydlig och strukturerad
- Är pedagogisk, kommunikativ och duktig på kundrelationer
- Är du redan certifierad (PMI eller IPMA) är det ett stort plus, annars ser vi till att du blir det.
- Erfarenhet av att verka i rollen som konsult

Vårt anställningspaket innebär bland annat att vi erbjuder våra anställda och konsulter möjligheter till

  • En entreprenörskarriär där du får möjlighet att utveckla dig själv och vår verksamhet med dina egna idéer som verktyg.
  • Vår konsultfond – ett innovativt belöningssystem som ger dig stora friheter att styra både din tid, lön såväl som kompetensutveckling och framtida karriär.
  • Goda kompetensutvecklingsmöjligheter som projektledare

…för framgångrika konsulter väntar goda möjligheter till riktigt bra avkastning på dina arbetsinsatser på det sätt som passar dig bäst för just nu.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Ansök nu