Tjänster

08-304010

Våra tjänster

Vi är ett oberoende konsultföretag specialiserade på projektledning. Vi riktar oss i första hand till projektkontor och projektorganisationer med behov av stöd inom projektledning, projektorienterad verksamhetsutveckling, rekrytering och kompetensutveckling.  I menyn till höger kan du hitta mer information om våra konsulttjänster, vårt projektnätverk och hur vi kan hjälpa din verksamhet att utvecklas. 

Konsulttjänster

Våra konsulter är specialister inom projektledning och vi erbjuder våra kunder konsulttjänster för framgångsrik projektledning, metod- och verktygsstöd, verksamhetsutveckling, utbildning och projektbemanning. Vår leveransförmåga inkluderar tillsammans med våra partners över 500 projektledare med bred branscherfarenhet och kompetens. Vi kan lova att vi alltid kan leverera rätt kompetens för ert projekt! 

Läs mer här →

PMO Nätverket

PMO nätverkets syfte är att ge deltagande projektkontor möjlighet att inspireras, utbyta erfarenheter och utveckla best-practice samt dra nytta av varandras erfarenheter. Vi arrangerar gemensamma träffar runt olika aktuella ämnen baserat på deltagarnas behov, samt hitta lämpliga föreläsare och talare till er konferens eller kick-off.

Det är helt kostnadsfritt att vara med i nätverket.

Läs mer här →